Het Appelcafé

Aan de rand van het Ommerense bos ligt het rustieke Appelcafé van Natuurlijk Gruun. Sinds 2014 is A&N Party en Cateringservice hiervan de trotse exploitant. Het Appelcafé met de educatieruimte zijn gevestigd naast de boerenwinkel van Natuurlijk Gruun aan de Zijveling 1 te Ommeren.
Vele producten uit deze boerenwinkel worden gebruikt in de heerlijke hapjes en gerechten die worden geserveerd bij de vele uiteenlopende gelegenheden die op deze unieke plek in de Betuwe plaatsvinden. Zo hebben al heel wat bruidsparen elkaar het jawoord gegeven op deze officiële trouwlocatie. Het Appelcafé is rolstoeltoegankelijk, er is een ruime parkeergelegenheid en voor de kinderen is er volop speelgelegenheid.

 

Bij Het Appelcafé en de educatieruimte bent u aan het juiste adres als u uw feest wilt verrijken met een smakelijk buffet. In overleg kunnen diverse buffetten geheel naar eigen wens worden ingevuld.
De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het vlees komt van een gerenommeerd bedrijf die ook verschillende kwaliteitsrestaurants in de regio van hun uitstekende vleesproducten voorziet. De heerlijke, en zelfgemaakte salades worden met veel aandacht opgemaakt en zijn een ware lust voor het oog.
Indien er van te voren wordt aangegeven dat er bepaalde dieëtwensen of allergieën zijn, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. Zowel voor glutenvrij, zoutloos, of zonder (sporen van) noten, Het team van A&N bereidt voor iedereen een smakelijk buffet en heerlijke versnaperingen.

High Tea

Naast de verschillende soorten thee worden er bijzondere combinaties gepresenteerd van zoete en hartige lekkernijen zoals; sandwiches, chocolade en Petit fours in allerlei smaken.

Kraamfeest
Wanneer u na de geboorte van uw kindje al uw gasten in een keer wilt ontvangen, dan staat Het Appelcafé graag voor u klaar met hapjes en drankjes en een feestelijke aankleding die, naar wens, tot in het kleinste details wordt doorgevoerd.
Het enige dat u voor uw kraamfeest hoeft te doen is het uitnodigen van uw gasten, de rest wordt voor u gedaan.

Educatieve ruimte
In de educatieve ruimte is er de mogelijkheid om bedrijfspresentaties, cursussen en vergaderingen te houden. Deze kunnen naast een drankje worden aangevuld met een koffietafel, lunch, buffet, high tea, of overheerlijke hapjes.
Ook scholen zijn in Het Appelcafé van harte welkom voor de boerderij-educatie.
Tijdens deze presentatie wordt er een film vertoond en zijn er proeverijen waar er gesmuld kan worden van gezonde en verse producten uit de Betuwe.

A&N Party en Catering service verzorgt al jaren ook lunches voor bedrijven en catering aan huis.

Uitvaart
Met diverse uitvaartondernemingen worden er condoleances, en terugkomst van uitvaarten geheel naar uw wens verzorgd.

Het Appelcafé is alleen geopend op afspraak.
Voor meer informatie over het Appelcafé, de cateringservice of voor reserveringen, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer: 06-51 54 89 48.
Bij geen gehoor graag het antwoord apparaat inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar: info@a-ncatering.nl